Бърз обяд със спагети и наденица
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
200 г спагети
1 наденица
1 глава лук
2 с.л. олио
2-4 с.л. доматен сос, кетчуп или доматено пюре
прясна билка по желание
зехтин и кашкавал
Начин на приготвяне:
Спагетите сварете в кипяща подсолена вода според указанията на опаковката. Наденицата нарежете на парченца, лука - на полумесеци. Сгорещете олиото в тиган, запържете лука до съвсем леко позлатяване, добавете наденицата и гответе докато се посбърчи.
Готовите спагети прецедете през гевгир и изсипете в тигана. Залейте с доматен сос или кетчуп и разбъркайте. Овкусете със сол и пипер, покапете със зехтин и извадете в чиния. Отгоре по желание рендосайте кашкавал и украсете с пресни листенца босилек, мента или магданоз. Хапвайте!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ