Бисквитки с шоколадови бонбонки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г бонбонки M&M's
1 1/4 ч кафява захар
3/4 ч мазнина
2 с.л. мляко
1 ч.л. ванилов екстракт
1 яйце
1 3/4 ч брашно
1 ч.л. сол
3/4 ч.л. сода за хляб
1 ч едро нарязани орехи
1. Загрейте фурната до 190С. Поставете листа фолио върху плота за охлаждане на бисквитките. Заделете 42 от всеки цвят бонбонки в отделни купички. Заделете.
2. Смесете кафявата захар, мазнината, млякото и ванилията в голяма купа. Разбийте на умерена скорост с електрически миксер, докато са добре смесени. Разбийте яйцата в сместа.
3. Смесете брашното, солта и содата за хляб. Разбъркайте ги със сместа с мазнината само до смесване. Добавете бонбоните, които са останали след заделянето и орехите.
4. Капнете по пълни супени лъжици (15 мл) от тестото на 7,5 см една от друга в ненамаслена тава.
5. Печете на 190C за 5 минути. Отстранете от огъня. Притиснете по бонбонки от един и същи цвят по повърхността на 2 бисквитки. Повторете с останалите цветове. Върнете във фурната. Печете още 4 минути. Охладете 2 минути в тавата. Извадете върху фолиото, за да се охладят напълно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ