Регистрация

10-минутен немски шоколадов пай

Автор:
трайкова
|
Дата:
29 Sep
|
Видяна:
1412
Оцени рецептата

1 готов блат за пай

1 пакет 115 г млечен шоколад

1/3 чаша мляко

2 с.л. захар

1 пакет от 85 г крема сирене, меко

1 пакет сметана за разбиване, 225 г

 

Разтопете шоколада с две супени лъжици мляко на слаб огън или в микровълновата фурна, като се разбърква, докато шоколадът е разтопен и гладък. Разбийте захарта в крема сиренето. Добавете останалото мляко и сместа с шоколад. Разбийте до гладкост. Добавете сметаната. Изсипете в готовия блат и охладете до втвърдяване, най-добре за през нощта.





Виж още от категория "Бързо и лесно"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта