Регистрация

Шоколадов пай с айс-кафе

Автор:
irina
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
471
Оцени рецептата

1/4 ч мляко, студено

2 пакета неовкусен желатин

1 ч мляко, сгорещено до кипене

2 ч ванилово ледено мляко

1/3 ч захар

2 с.л. разтворимо кафе на гранули

1 ч.л. ванилов екстракт

1 готов блат за пай, шоколадов

 

Сложете 1/4 ч студено мляко в блендера. Поръсете желатина отгоре и смесете на ниска скорост. Оставете да престои 3-4 минути. Добавете горещото мляко; покрийте и разбъркайте на ниска скорост, докато желатинът се разтвори, около 2 минути. Добавете леденото мляко, захарта, кафето на гранули и ванилията. Покрийте и смесете до гладкост. Изсипете в блата. Охладете най-малко 2 часа. Украсете с бита сметана и шоколадови пръчици.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта