Регистрация

Шоколадово-орехов пай с фъдж

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
22 Mar
|
Видяна:
830
Оцени рецептата

 

1 ч полу-сладък шоколадов чипс, разтопен

2/3 ч царевичен сироп

1/3 ч захар

3 яйца, леко разбити

3/4 ч орехови половинки, нарязани ситно

1 замразена кора за пай, размразена за 15 мин.

Ванилов сладолед

шоколадов сос

 

В голяма купа, внимателно смесете разтопения шоколад, сиропа от царевица, захарта и яйцата, след това добавете орехите. Изсипете сместа в кората за пай, разстлана в тавичка за печене. Печете на 200°С във фурната за 10 минути. Намалете фурната до 180°С и печете още 20 минути. Охладете и оставете да престои. Нарежете и сервирайте със сладолед и шоколадов сос. За 8 порции.

 





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта