Регистрация

Чийзкейк с двоен шоколадов слой

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

2 пакета крема сирене, по 225 г

1/2 ч захар

1/2 ч.л. ванилов екстракт

2 яйца

3 блокчета полу-сладък шоколад, разтопен, леко охладен

1 готов шоколадов блат за пай, 23 см

 

Разбийте крема сиренето, захарта и ванилията с електрически миксер на средна скорост, докато са добре смесени. Добавете яйцата и се разбърква, докато само се смесят. Прибавете разтопения шоколад в 1 ч от течното тесто. Изсипете шоколадовата смес на дъното на пая. Покрийте с чистото тесто. Печете за 40 мин. на 180С или докато центърът се стегне. Охлажда се. Охладете за няколко часа или за през нощта.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта