Регистрация

Черешов чийзкейк

Автор:
Генчев
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
436
Оцени рецептата

За блата:

1 ч натрошени бисквити

3 с.л. захар

3 с.л. маргарин, разтопен

За пълнежа:

4 пакета от 225 г крема сирене, меко

1 ч захар

3 с.л. брашно

4 яйца

1 ч заквасена сметана

1 с.л. ванилия

1 консерва плънка за черешов пай

 

За блата: Смесете натрошените вафли и маргарина; натиснете сместа по дъното на кръгла разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см. Пече се на 160 градуса в продължение на 10 минути.

За пълнежа: Смесете крема сиренето, захарта и брашното, като разбивате на средна скорост с електрически миксер, докато са добре смесени. Добавете яйцата, едно по едно, като разбивате добре след всяко. Добавете сметаната и ванилията и сместа се изсипва върху приготвения блат. Печете в продължение на 10 минути на 225С. Намалете температурата на фурната до 125С; продължете да печете още 1 час. Когато се охлади, разглобете формичката. Оставете в хладилника. Покрийте с пълнежа преди сервиране.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта