Черешов чийзкейк
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
За блата:
1 ч натрошени бисквити
3 с.л. захар
3 с.л. маргарин, разтопен
За пълнежа:
4 пакета от 225 г крема сирене, меко
1 ч захар
3 с.л. брашно
4 яйца
1 ч заквасена сметана
1 с.л. ванилия
1 консерва плънка за черешов пай
За блата: Смесете натрошените вафли и маргарина; натиснете сместа по дъното на кръгла разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см. Пече се на 160 градуса в продължение на 10 минути.
За пълнежа: Смесете крема сиренето, захарта и брашното, като разбивате на средна скорост с електрически миксер, докато са добре смесени. Добавете яйцата, едно по едно, като разбивате добре след всяко. Добавете сметаната и ванилията и сместа се изсипва върху приготвения блат. Печете в продължение на 10 минути на 225С. Намалете температурата на фурната до 125С; продължете да печете още 1 час. Когато се охлади, разглобете формичката. Оставете в хладилника. Покрийте с пълнежа преди сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ