Черен дроб с ябълки и ананас
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
510 г дроб
1 ч.л. универсална подправка
56 г масло
1 ябълка, малка
1 филийка ананас от консерва
1 1/3 ч вода
1 пакет готов сух сос грейви
2 с.л. заквасена сметана
1.Почистете черния дроб, подсушете със салфетки и нарежете на малки ленти. Овкусете с универсалната подправка.
2. Сгорещете масло в тиган и запържете черния дроб до кафяво. Извадете и заделете на топло.
2. Обелете и нарежете ябълката на малки парчета, нарежете и ананаса по същия начин.
3. Сотирайте плодовете в тиган, прибавете водата и пакета сух сос грейви.
4. Оставете да заври, добавете черния дроб; сгорещете. Добавете сметаната и сгорещете, но не позволявайте да заври. Сервирайте с широка паста или ориз или картофено пюре или хляб и зелена салата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ