Регистрация

Хлебни канелени кифлички

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
06 Jun
|
Видяна:
515
Оцени рецептата

24 филийки бял хляб

450 г крема сирене, меко

1 1/2 ч захар, разделени

2 жълтъка

2 ч.л. смляна канела

1 ч масло или маргарин, разтопен

 

Изтънете хляба с помощта на точилка. В голяма купа, разбийте крема сиренето и 1/2 ч захар до гладкост. Намажете сместа върху всяка филийка и навийте на руло. Комбинирайте канелата и останалата захар. Леко потопете рулата в маслото, след това в канелата със захар. Сложете в ненамазана тавичка. Изпечете до готовност.

 





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта