Регистрация

Фузили Соренто

Автор:
marto
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
917
Оцени рецептата

680 г фузили, сварени до степен ал денте

140 г риба тон, консерва в зехтин

4 домата, нарязани

1/4 ч черни маслини, нарязани на половинки

зехтин

сол

прясно смлян черен пипер

2 скилидки чесън, нарязани фино

пресен магданоз, нарязан фино

6 листа мента

1/4 ч сухо бяло вино

 

Отцедете рибата тон. В тиган, запържете леко чесъна и магданоза в малко зехтин на умерен огън. Веднага след като чесънът започне да става прозрачен, добавете рибата тон, натрошена на ръка и оставете да се готви в продължение на още 2 минути. След това се добавят маслините, виното и доматите и оставете да къкри за още 10 - 15 минути. Добавете листата мента, солта и черния пипер. Смесете със сварената паста и разбъркайте леко. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта