Регистрация

Фетучини с наденички

Автор:
Генчев
|
Дата:
13 Feb
|
Видяна:
885
Оцени рецептата

7 пикантни наденички

1 голяма глава лук

1/2 ч.л. черен пипер

Сол на вкус

2 с.л. сушен магданоз, натрошен

Щипка лют червен пипер

1 с.л. чесън на прах

2 с.л. масло

2 с.л. брашно

2 ч мляко

Фетучини

 

Направете бял сос с 2 супени лъжици масло, брашното и млякото. Заделете. Обелете и натрошете надениците и запържете месото. Добавете лука и продължете да запържвате, докато лукът е полупрозрачен. Добавете чесъна на прах, магданоза, солта и черния пипер и лютия пипер към сместа с наденица. Разбърква се добре. Междувременно кипнете вода за фетучините. Добавете белия сос при месната смес в тигана и оставете да къкри, докато фетучините се варят. Когато се сварят до степен ал денте, ги отцедете и изплакнете с гореща вода. Поднесете фетучините с месния сос отгоре.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта