Фетучини със сос с пиле и чушки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г спаначени фетучини
олио
1 1/2 ч броколи (нарязани на розички)
1 сладка червена или зелена чушка
1 средно голяма глава лук, нарязан
1 с.л. зехтин
340 г обезкостени и без кожа половинки пилешки гърди, нарязани на ивици
300 г кондензирана пилешка крем супа
1 ч.л. сушен босилек, натрошен
1/2 ч настърган Чедър
Сварете пастата според указанията на опаковката; отцедете. Дръжте на топло. Намажете тигана с малко олио. Сгорещете на умерен огън. Запържете броколите, чушките, нарязани на кубчета и лука в продължение на 3 до 4 минути, извадете от тигана. Добавете олио в тигана. Добавете пилешките ленти; запържете в продължение на 3 до 4 минути или докато месото вече не розово. Добавете кондензираната супа, босилека и 1/2 чаша вода в тигана; разбъркайте добре. Добавете зеленчуците. Кипнете и намалете огъня. Добавете сиренето; гответе, като се разбърква, докато сиренето почти се разтопи. Сервирайте върху горещата паста.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ