Регистрация

Фетучини със сос от домати, босилек и кисело мляко

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
810
Оцени рецептата

1/4 ч листа босилек, фино нарязан

1 с.л. магданоз, нарязан

1/2 ч зелен лук, тънко нарязан (включително нежните зелени пера)

1 ч домати, нарязани едро

2 ч кисело мляко

Сол

Бял пипер, прясно смлян

450 г фетучини, сварени до степен ал денте според указанията на опаковката

 

В голяма купа, смесете босилека, магданоза, лука и доматите и разбъркайте добре, за да се смесят. Изсипете киселото мляко върху зелените подправки и зеленчуците и пасирайте добре. Опитайте подправките и добавете сол и черен пипер, ако е необходимо. Разпределете горещата паста в четири топли купи. Полейте със соса и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта