Регистрация

Телешки пържоли в барбекю сос

Автор:
Ivko
|
Дата:
09 Jul
|
Видяна:
1479
Оцени рецептата

Необходими продукти:

4 телешки пържоли

2 глави лук

250 мл барбекю сос

сол и пипер

1-2 с.л. растителна мазнина при нужда

 

Начин на приготвяне:

Месото обтрийте хубаво със сол и пипер. Лука обелете и нарежете на дебели шайби. В тенджера наредете на дъното лук, след това вземете 1 пържола и я обтрийте хубаво с барбекю сос. Положете върху лука. До нея сложете втора пържола, също богато намазана със соса. Покрийте първите две с резени лук и отгоре сложете другите две. Върху тях пак наредете лук.

Така маринованото месо дръжте в хладилник между 2 и 24 часа. След това имате два варианта. Можете да подредите месото и лука в тава и да увиете във фолио. После печете 1 час на 200 градуса във фурната, разгръщате, намазвате с още сос и допичате за 25 минути на 180 градуса. Можете да намазните леко наребрен тиган или скара и да изпечете месото и лука там. Получават се две доста различни по вкус храни, въпреки че са от едни и същи продукти.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous12-06-2023
I m doing ok as well buy cialis online reviews If deterioration is progressive, fenestration of the optic nerve sheath may be warranted

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта