Регистрация

Спагети с рачешко

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
820
Оцени рецептата

1/4 ч зехтин

1 1/2 ч нарязан зелен лук

2 скилидки чесън

1/4 ч нарязан магданоз

1/4 ч нарязана целина

1 ч.л. черен пипер

2 ч.л. сол

1/2 ч.л. червен пипер

1 1/2 ч вода

450 г прясно месо от раци

1 консерва от 400 г домати

1 ч доматен сос

1/4 ч сухо шери

Настърган пармезан

 

Запържете лука, целината, чесъна и магданоза в зехтина до златисто кафяво. Добавете доматите, доматения сос, водата и подправките. Варете на слаб огън за около час. Добавете рачешкото и виното и оставете да къкри за 10 минути. Сварете и отцедете спагетите (без да изплаквате) и ги добавете към соса. Сложете в чиния и покрийте с щедро количество прясно настърган пармезан.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта