Регистрация

Свинско с чушки и ориз

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
03 Oct
|
Видяна:
959
Оцени рецептата

4 свински котлета, нарязани на кубчета от по 3 см

170 г чушки, нарязани на кубчета или на ленти

1 с.л. соев сос

2 с.л. слънчогледово олио

1 пакет суха подправка за свинско (от китайски спагети)

2 пакета инстантен ориз

1 скилидка чесън, счукан

1 ч.л. течен пушек

3 ч вряща вода

 

В електрически уок или тиган, сгорещен до 140 градуса, сложете олиото и чесъна. След като чесънът започне да става златисто кафяв, добавете свинското и запържете хубаво от всички страни. След това добавете соевия сос и течния пушек. Докато месото се готви в соса, сложете тенджера с вода да заври и добавете пакетчето свинско от спагетите с ориза. Добавете пиперките в сместа с месото; покрийте и оставете в продължение на 5 минути. Когато оризът се свари, го добавете към сместа с месо и се разбърква леко. Поднесете със салата.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта