Свинско със зеле в микровълновата
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 с.л. растително масло
4 свински пържоли, с 2,5 см дебелина
сол и черен пипер
1/2 ч тънко нарязан лук
450 г консерва кисело зеле, неотцедено
1/2 ч.л. ким
1 ябълка, обелена, почистена от семките и тънко нарязана
1/2 ч вода
1. В топлоустойчив, неметален тиган, сгорещете маслото.
2. Запържете свинските пържоли от двете страни до зачервяване.
3. Поръсете пържолите леко със сол и пипер, на вкус. Отцедете излишната мазнина.
4. Подредете лука и киселото зеле върху пържолите.
5. Сложете, покрити, в микровълновата фурна за 5 минути.
6. Поръсете кима върху киселото зеле и подредете резените ябълка отгоре.
7. Добавете водата и сложете покрито в микровълновата фурна за 4 минути. Гответе непокрито още 5 минути или докато свинските пържоли са се сварили.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ