Регистрация

Свинско печено с червено зеле

Автор:
benito
|
Дата:
05 Nov
|
Видяна:
2009
Оцени рецептата

900 г свинско месо

1 средно голяма червена зелка, нарязана ситно

Лимонов сок или оцет

Щипка захар

1 глава лук, нарязан

1 ябълка, нарязана

1 дафинов лист

1/4 ч червено вино

Сол

 

Накиснете глинен съд за 15 минути. Поставете зелето на дъното на съда, подправете със сол, добавете лимонов сок или оцет на вкус, а след това захарта, лука, ябълките и виното. Поставете подправеното свинско отгоре. Покрийте и поставете в студена фурна, включете на 210 градуса и печете в продължение на 2 1/2 часа.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта