Пуешки кюфтенца
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
1 пакет пуешки дреболии
8 с.л. масло
4 стръка целина
20 филийки хляб
20 филийки ръжен хляб
450 г готова плънка с хляб за пиле
2 ч пилешки бульон
2 глави лук, нарязан
2 ч пилешки бульон
Начин на приготвяне:
Сварете дреболиите, маслото и целината до готовност. Препечете хляба и след това го натрошете на малки парченца. Добавете готовата плънка. Задушете лука в бульон. Когато омекне, добавете смесените трохи хляб. Ако сместа е твърде суха, добавете допълнително пилешки бульон. Загрейте фурната до 180ºС. Оформете кюфтенца от сместа и ги подредете в тава за печене. Полейте с допълнително пилешки бульон. Печете 1 час или до покафеняване.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ