Регистрация

Пуешки кюфтенца с гъбен сос

Автор:
roni
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
839
Оцени рецептата

225 г пресни гъби, нарязани

1/2 ч нарязан лук

2 ч.л. маргарин

450 г смляно пуешко

1 яйце

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. смес италиански зелени подправки

1/2 ч червено сухо вино

1/4 ч.л. счукан пипер

 

Запържете половината от гъбите и нарязания ситно лук в маргарина в голям тиган. Смесете сотираните зеленчуци с каймата, яйцето, солта и зелените подправки. Оформете сместа на 4 кюфтенца. Пекат се 3-5 минути от всяка страна, до готовност. През това време, добавете останалите гъби, виното и черния пипер в тигана. Оставете да къкри леко и сервирайте соса с кюфтенцата.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта