Пилешки пай
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч царевично брашно
2 ч вода
1/2 ч.л. сол
1 ч настърган Чедър
1 с.л. сушен лук, наситнен
1 консерва чили без боб; 425 г
1 консерва бял боб, отцеден, 565 г
1 буркан печени чушки, 115 г, отцедени
1 1/2 ч пилешко, нарязано, сварено
магданоз, нарязан
Смесете царевичното брашно, водата и солта в тенджера; оставете да заври. Оставете на слаб огън, като се бърка непрекъснато, докато сместа стане много гъста. Махнете от огъня и добавете сиренето и лука. Намажете сместа равномерно по дъното и стените на намазана 2-литрова касерола. Смесете чилито, боба, печените чушки и пилешкото; Изсипете сместа в подготвения съд. Покрийте и печете на 180 градуса в предварително загрята фурна за 35 - 40 минути или докато заври. Сервира се горещо, поръсено с нарязан магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ