Регистрация

Пилешки пай

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
09 Jun
|
Видяна:
710
Оцени рецептата

1/2 ч царевично брашно

2 ч вода

1/2 ч.л. сол

1 ч настърган Чедър

1 с.л. сушен лук, наситнен

1 консерва чили без боб; 425 г

1 консерва бял боб, отцеден, 565 г

1 буркан печени чушки, 115 г, отцедени

1 1/2 ч пилешко, нарязано, сварено

магданоз, нарязан

 

Смесете царевичното брашно, водата и солта в тенджера; оставете да заври. Оставете на слаб огън, като се бърка непрекъснато, докато сместа стане много гъста. Махнете от огъня и добавете сиренето и лука. Намажете сместа равномерно по дъното и стените на намазана 2-литрова касерола. Смесете чилито, боба, печените чушки и пилешкото; Изсипете сместа в подготвения съд. Покрийте и печете на 180 градуса в предварително загрята фурна за 35 - 40 минути или докато заври. Сервира се горещо, поръсено с нарязан магданоз.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта