Регистрация

Печени ребра

Автор:
desislavva
|
Дата:
15 Apr
|
Видяна:
768
Оцени рецептата

1,3 кг ребра, изрязани напречно

За соса:

2 1/2 с.л. ферментирал черен боб

2 скилидки чесън, нарязани ситно

2 с.л. светъл соев сос

2 с.л. китайско оризово вино или сухо шери

1 чаена лъжичка захар

2 1/2 ч пилешки бульон

2 с.л. нарязани пера зелен лук, за украса

 

Запържете ребърцата в тиган на силен огън до кафяво в собствената им мазнина (за около 4 минути). Отцедете мазнината и добавете съставките за соса, с изключение на бульона. Смесете добре. Добавете бульона и намалете огъня. Оставете да къкри за 60 минути. Извадете ребрата в чиния за сервиране и ги гарнирайте с пера зелен лук.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта