Регистрация

Песто Карбонара

Автор:
петя добрева
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
793
Оцени рецептата

225 г бекон, нарязан на парчета от по 0,5 см

1/4 ч пресен босилек, нарязан

5 скилидки чесън

1/2 ч сметана за разбиване

2 яйца, разбити

1/3 ч настърган пармезан

450 г спагети

 

Запържете бекона до покафеняване, отцедете и заделете. Поставете босилека и чесъна в кухненски робот или пасатор и смелете фино. В голяма купа смесете сметаната с яйцата; добавите бекона, босилековата смес и сиренето. Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете; веднага я добавете към сместа с яйце. Покрийте и оставете да престои за около 2 - 3 мин. Разбъркайте със соса. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта