Паста с рачешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3 с.л. масло
3 с.л. зехтин
1 лук шалот нарязан
1 стрък целина, нарязана
170 – 200 г месо от раци
1 с.л. доматено пюре
113 г доматен сос (консерва)
1 ч бяло вино
1 кубче бульон (с вкус на риба по възможност)
Сол и черен пипер на вкус
340 г паста, приготвена според указанията на опаковката
Разтопете маслото и сотирайте лука и целината, до полупрозрачност. Добавете пюрето и доматения сос. Разбърква се добре. Добавете кубчето бульон и виното и варете на слаб огън 5 минути. Добавете рачешкото и варете още 5 минути. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. Сервирайте върху горещата паста.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ