Регистрация

Паста с рачешко

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
664
Оцени рецептата

3 с.л. масло

3 с.л. зехтин

1 лук шалот нарязан

1 стрък целина, нарязана

170 – 200 г месо от раци

1 с.л. доматено пюре

113 г доматен сос (консерва)

1 ч бяло вино

1 кубче бульон (с вкус на риба по възможност)

Сол и черен пипер на вкус

340 г паста, приготвена според указанията на опаковката

 

Разтопете маслото и сотирайте лука и целината, до полупрозрачност. Добавете пюрето и доматения сос. Разбърква се добре. Добавете кубчето бульон и виното и варете на слаб огън 5 минути. Добавете рачешкото и варете още 5 минути. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. Сервирайте върху горещата паста.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта