Регистрация

Паста с наденица и риган

Автор:
трайкова
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
378
Оцени рецептата

450 г паста ригатони

2 ч пълномаслена сметана

2 с.л. риган

1/4 ч бяло вино

450 г свински наденички

1 скилидка чесън, счукан

2 с.л. олио

1/4 ч настърган пармезан

 

В тенджера, сварете пастата до степен ал денте. В голяма тенджера, добавете олиото, чесъна и наденицата, като натрошавате с вилица по време на готвене за около 5 минути. Добавете ригана и запържете леко в продължение на 5 минути. Добавете сметаната и пармезана и варете, докато сосът заври. Добавете сол и черен пипер на вкус. Изсипете върху сварената паста и разбъркайте, за да се смесят.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта