Регистрация

Паста с морски дарове

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
529
Оцени рецептата

450 г сварена паста по избор

820 г доматен сос

1 консерва риба тон, в собствен сос, отцедена

1 с.л. паста от аншоа

Червен пипер

Черен пипер

Скилидки чесън, счукан

3 с.л. олио

Прясно нарязан магданоз

 

Сложете 3 с.л. олио в тиган на слаб огън, добавете нарязания чесън и запържете леко. Отстранете от огъня и добавете пастата от аншоа и червения пипер, разбърква се до смесване. Върнете на огъня и добавете доматения сос и покрийте и оставете да къкри за 20 минути. След това добавете връзка ситно нарязан магданоз, рибата тон може и черен пипер на вкус, покрийте и оставете да къкри за 10 минути. Когато се свари, добавете пастата.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта