Паста с морски дарове
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г сварена паста по избор
820 г доматен сос
1 консерва риба тон, в собствен сос, отцедена
1 с.л. паста от аншоа
Червен пипер
Черен пипер
Скилидки чесън, счукан
3 с.л. олио
Прясно нарязан магданоз
Сложете 3 с.л. олио в тиган на слаб огън, добавете нарязания чесън и запържете леко. Отстранете от огъня и добавете пастата от аншоа и червения пипер, разбърква се до смесване. Върнете на огъня и добавете доматения сос и покрийте и оставете да къкри за 20 минути. След това добавете връзка ситно нарязан магданоз, рибата тон може и черен пипер на вкус, покрийте и оставете да къкри за 10 минути. Когато се свари, добавете пастата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ