Регистрация

Паста с аспержи и пилешко

Автор:
hodjeva
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
490
Оцени рецептата

450 г паста пене

Аспержи

4 бр. цели пилешки гърди, без кожата и обезкостени

2 с.л. зехтин

1/2 ч.л. босилек

Сол и черен пипер

1/2 ч настърган пармезан

2 ч.л. бяло вино

 

Сварете пастата в голяма тенджера с подсолена вряща вода, до степен ал денте, за около 8 минути. Междувременно, отчупете и изхвърлете твърдите краища на аспержите. Нарежете ги на парчета от по 5 см. Заделете ги, за да ги добавите към пастата по време на последните 3 минути от варенето. Междувременно, нарежете месото на ивици. Сгорещете олиото в голям съд на умерен огън. Добавете пилешкото. Разбърква се често, докато се сготви напълно, около 3 минути. Добавете виното и подправките. Отцедете пастата и аспержите. Разбъркайте с пилешкото.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта