Регистрация

Пандишпан с горещо мляко

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
25 Sep
|
Видяна:
620
Оцени рецептата

2 ч брашно

2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

4 яйца

2 ч.л. ванилия

2 ч захар

1 ч мляко

2 с.л. масло

 

Пресейте брашното, бакпулвера и солта. Разбийте яйцата и ванилията заедно, а след това постепенно добавете захарта и продължете да биете, докато сместа стане лека и с лимонов цвят. Смесете със сухите съставки. Оставете млякото и маслото да кипнат, след което бързо ги изсипете в тестото. Разбъркайте много добре. Изсипете бързо в тава за печене, намазана и набрашнена само на дъното. Пече се на 180 градуса в продължение на 35 -40 минути.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта