Регистрация

Пай с песто

Автор:
Генчев
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
654
Оцени рецептата

2 чаши босилек

3 скилидки чесън

1/2 чаша пармезан

5 супени лъжици зехтин

1 чаша препечени орехи или кедрови ядки

2 супени лъжици масло

1 супена лъжица олио

1 чаша нарязан лук

425 г рикота

4 яйца

Щипка бял пипер

Сол

Щипка индийско орехче

 

Разбийте първите четири съставки в блендера на крем. След това леко задушете лука в масло и до омекване. След това разбийте рикотата и яйцата с лука. Добавете подправките и се изсипва в предварително приготвен съд за пай. Покрийте с пестото и разклатете тавичката. Печете на 190С за 30 минути, докато се стегне в средата.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта