Регистрация

Пай с картофи и бекон

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
654
Оцени рецептата

450 г бекон, нарязан

1 глава лук, нарязан

8 яйца, разбити

450 г картофи, обелени и настъргани

2 3/4 ч настърган чедър

1/2 ч.л. черен пипер

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете с масло стъклен съд. Запържете лука и бекона до хрупкавост. Отцедете добре. Смесете яйцата с картофите и сиренето. Добавете бекона. Изсипете равномерно в тавичката. Пече се около 45 минути или докато стегне в средата.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта