Регистрация

Наденица в доматен сос

Автор:
Надежда
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
1332
Оцени рецептата

900 г наденица

2 с.л. зехтин

2 ч доматен сос

1 ч.л. риган

1 ч бяло вино

450 г гъби, пресни и нарязани

 

Запържете наденицата за няколко минути в зехтина - достатъчно дълго, за да се зачерви. Извадете и оставете да се охлади. Нарежете на хапки. Смесете останалите съставки в тигана. Оставете да заври. Добавете наденицата и се готви за 1 час на слаб огън. Сервира се горещо.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта