Регистрация

Много люти пилешки крилца

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
1089
Оцени рецептата

900 г пилешки крилца, нарязани

6 цели люти чушки

6 цели чили чушлета

10 цели чушлета халапеньо           

2 чаши бяло вино

1 бутилка сос табаско

1 бутилка сос Уорчестър

10 с.л. лют червен пипер

10 с.л. лют сос

1 с.л. сол

3 с.л. пипер

1/2 чаша оцет

 

В блендер, внимателно пюрирайте чушките, виното, оцета и всички подправки. Сложете пюрето в купа и мариновайте крилцата в купата в хладилника в продължение на 5 дни. След 5 дни, внимателно извадете крилцата и ги изпечете на скара, до готовност, около 15 мин. Сложете маринатата на котлона, добавете 1/4 чаша захар и се загрява до кипене. Изчакайте да се редуцира, до сгъстяване. Залейте крилцата и върнете на скарата за около още 5 минути.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта