Регистрация

Мариновани яйца # 1

Автор:
jordana
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
1564
Оцени рецептата

12 яйца

1 с.л. сол

2 ч бял оцет

1 ч студена вода

1 с.л. смесени цели зърна подправки (в тензух)

 

Сложете яйцата и солта в студена вода и оставете да заври. Изключете котлона и оставете за пет минути. Отцедете. Поставете яйцата в студена вода и ги обелете. Оставете да се охладят напълно. Смесете останалите съставки. Кипнете и оставете да се охладят. Яйцата и оцетът трябва да са студени, преди да се сложат в бурканите. Оставете за 24 часа преди сервиране.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта