Регистрация

Мариновани червени яйца

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
1189
Оцени рецептата

16 твърдо сварени яйца, охладени и обелени

1 ч течност от консерва цвекло

3 ч ябълков оцет

по 1 ч.л. цели зърна карамфил, бахар и пипер

1 см парче корен джинджифил

 

Сложете яйцата в 2-литрови буркани. Смесете сока от цвекло, оцета и подправките в тенджера и оставете да къкри 10 минути. Залейте яйцата, затворете с капачките и оставете да се охладят. Оставете в хладилника за няколко дни. По желание, може да добавите и малки глави сварено цвекло.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта