Регистрация

Лингуини с бял миден сос

Автор:
марина цекова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
502
Оцени рецептата

2 консерви (180 г) смлени миди

1/2 чаена лъжичка чесън на прах

1/8 чаена лъжичка пипер

1/2 чаша нарязан лук

4 чаша горещи сварени лингуини

2 супени лъжици прясно нарязан магданоз

2 супени лъжици настърган пармезан

 

Отцедете мидите, но заделете течността. Напръскайте голям тиган със спрей за готвене; Поставете на умерено висока температура, докато се сгорещи. Добавете лука; сотирайте, докато омекне. Добавете заделената течност от мидите; Намалете огъня и варете 15 мин. Добавете мидите, магданоза, чесъна на прах и черния пипер. Сгорещете добре. Смесете мидите с лингуините в голяма купа. Разбъркайте и поръсете с пармезан и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта