Регистрация

Лингуини карбонара

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
25 Dec
|
Видяна:
713
Оцени рецептата

4 яйца

1/4 чаша сметана за разбиване

1/4 чаша маргарин

225 г бекон, нарязан

350 г лингуини

1 чаша пармезан

1/4 чаша магданоз

прясно смлян черен пипер

 

Оставете яйцата, сметаната и маслото да престоят на стайна температура за 2-3 часа. Запържете бекона. Отцедете. Разбийте яйцата и сметаната, докато са смесени. Смесете сварените макарони с маргарина. Изсипете яйцата и сметаната върху пастата и разбъркайте. Добавете бекона, сиренето, магданоза и пипера. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта