Регистрация

Кнедли с карамелизиран лук и червени чушки

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
746
Оцени рецептата

1 пакет от 450 г замразени

кнедли с картофи и чедър

сол

2 средно големи червени чушки

1 голяма глава лук, нарязан

2 с.л. зехтин

2 ч.л. захар

2 ч.л. червен винен оцет

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

1 ч.л. брашно

 

Стръкчета магданоз
Около 30 минути преди да поднесете: Пригответе кнедлите според указанията на опаковката, като се използва една супена лъжица сол във водата; отцедете. Междувременно нарежете на тънки филийки червените чушки и лука. В незалепващ тиган над средно висока температура, задушете лука за 5 минути. Добавете червените чушки, захарта, оцета, черния пипер и 1/2 чаена лъжичка сол; гответе още около 10 минути, като се разбърква от време на време, докато зеленчуците се зачервят и омекнат. Смесете брашното с 3/4 чаша вода, прибавете сместа при зеленчуците в тигана и се готви 1 минута. Разделете кнедлите равномерно между 3 чинии. Покрийте със соса. Гарнирайте с магданоз, ако искате.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта