Регистрация

Киш с наденица и чедър

Автор:
любомира
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
756
Оцени рецептата

1 готов блат за пай

1/2 ч нарязан лук

450 г пикантна наденица, натрошена

1 буркан (115 г) гъби

1 с.л. магданоз, на люспи

Щипка чесън на прах

1 1/2 ч настърган Чедър

2 яйца

1/4 ч.л. нарязана зелена чушка

1/8 ч.л. сол

1 ч мляко

Червен пипер

 

Сложете блата в кръгла тавичка за пай. Печете 10 минути. Запържете наденицата с лука, до кафяво и отцедете. Смесете наденицата с гъбите, магданоза, чесъна, Чедъра, яйцата и нарязаната зелена чушка и разбъркайте добре. Изсипете в блата и покрийте със сирене. Смесете млякото и яйцата, разбийте на пяна и се изсипва върху сиренето. Поръсете с червен пипер и се пече на 160 градуса за 50 минути или докато сиренето леко покафенее и кишът стегне.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта