Регистрация

Киш със скариди

Автор:
george
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
701
Оцени рецептата

1/2 ч маргарин

1 3/4 ч брашно

1 с.л. пудра захар

1 консерва скариди – 185 г; отцедени

113 г гъби

1 ч заквасена сметана

1 глава нарязан лук (по желание)

3 яйца

1 супена лъжица сушен магданоз

1/2 ч кашкавал

1/2 ч сирене - настъргано

 

Разтопете маргарина в тавичка за пай. Добавете брашното и пудрата захар, разбъркайте и направете тестото. Оформете блата в тавичката. Сложете на 180 градуса във фурната за 2 - 3 минути да се стегне в центъра. Извадете. Подредете скаридите, гъбите и лука върху тестото. В малка купа смесете сметаната, яйцата, магданоза и сиренето. Изсипете тази смес в пая. Върнете киша в пещта за още 45 минути.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта