Киш със скариди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч маргарин
1 3/4 ч брашно
1 с.л. пудра захар
1 консерва скариди – 185 г; отцедени
113 г гъби
1 ч заквасена сметана
1 глава нарязан лук (по желание)
3 яйца
1 супена лъжица сушен магданоз
1/2 ч кашкавал
1/2 ч сирене - настъргано
Разтопете маргарина в тавичка за пай. Добавете брашното и пудрата захар, разбъркайте и направете тестото. Оформете блата в тавичката. Сложете на 180 градуса във фурната за 2 - 3 минути да се стегне в центъра. Извадете. Подредете скаридите, гъбите и лука върху тестото. В малка купа смесете сметаната, яйцата, магданоза и сиренето. Изсипете тази смес в пая. Върнете киша в пещта за още 45 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ