Регистрация

Кейджън паста с пилешко

Автор:
radito
|
Дата:
23 Mar
|
Видяна:
1577
Оцени рецептата

2 бр. пилешки гърди, без кожа, обезкостени, нарязани на тънки ивици

2 чаена лъжичка подправка кейджън

2 с.л. масло

8 малка зелена чушка

8 малка сладка червена чушка

4 големи гъби, пресни, нарязани

1 стрък зелен лук, нарязан на парчета

1 ч сметана (1 до 2)

1/4 чаена лъжичка босилек

1/4 чаена лъжичка лимонов пипер

1/4 чаена лъжичка сол

1/8 чаена лъжичка чесън на прах

1/8 ч.л. черен пипер

113 г лингуини, сварени, отцедени

пармезан, настърган (по желание)

 

Сложете пилешкото и подправката кейджън в купа или запечатваща се пластмасова торбичка; разбъркайте или разклатете, за да се покрие хубаво месото. В голям тиган на среден огън, запържете леко пилето в масло, докато почти омекне, около 5-7 минути. Добавете чушките, гъбите и лука; гответе като разбърквате в продължение на 2-3 минути. Намалете огъня. Добавете сметаната и подправките и разбъркайте. Добавете лингуините и оставете всичко да се стопли. Поръсете с пармезан, ако желаете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта