Регистрация

Виенски сладки с шоколадова глазура

Автор:
yordanka
|
Дата:
17 Dec
|
Видяна:
785
Оцени рецептата

115 г масло

55 г пудра захар

30 г инстантен яйчен крем

85 г обикновено брашно

60 г шоколад

 

Разбийте на крем маслото и захарта. Постепенно смесете с яйчния крем на прах и брашното. С помощта на сладкарски пош, направете 20 спираловидни сладки на известно разстояние едно от друго в намаслена тава. Пече се на 180 градуса в продължение на 20 минути. Охладете върху решетка. Разтопете шоколада в купа над тенджера с гореща, но не вряща вода. Потопете и двата края на сладките в разтопения шоколад и заделете.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта