Бърз киш с телешко за двама
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
225 г телешка кайма
2 с.л. зелен лук, нарязан
1 ч.л. сушен босилек
1/4 ч.л. сол (по желание)
1 ч зелен фасул, замразен и размразен
1/2 ч готов микс за палачинки
1 ч мляко
2 яйца
1/4 ч настърган чедър, по желание
Начин на приготвяне:
В тиган запържете каймата, зеления лук, босилека и солта, докато каймата се зачерви; отцедете. Намажете леко с олио кръгла тавичка за киш с диаметър 20 см. Поставете сместа с каймата и зеления фасул в тавата. Смесете микса за палачинки с млякото и яйцата. Изсипете върху каймата. Поръсете със сирене, ако желаете. Пече се на 200 градуса в продължение на 35 до 40 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ