Яхния с тофу, черен и зелен боб
Средно | Порции 2
| Видяна: 3622
Люто тофу с кашу.
Необходими продукти:
- 400 г твърдо тофу, нарязано на кубчета
- джинджифил, фино нарязан на кубчета
- 2 скилидки чесън, фино нарязан на кубчета
- 2 шеои зелен фасул, нарязан на хапки
- сос от черен боб
- 100 г кашу
Начин на приготвяне:
1. Запържете леко джинджифила и чесъна до златисто.
2. Прибавете тофуто и зеления фасул с около 1 с.л. вода.
3. Сложете капака на съда и задушавайте за около 5-10 мин.
4. Прибавете сос от черен боб на вкус и разбъркайте хубаво, като остържете и всичко, залепнало за дъното.
5. Украсете с ядки по избор, най-добре с кашу.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ