Шоколадов пай с портокалов дъх и ликьор
Трудно | Порции 6
| Видяна: 4988
Пилешко в сметанов сос и банички с плодове и сирене.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 16.01.2015
Днес ще готвим по рецепти за кулинарни глезорийки:
- Хапки от пилешки гърди с гъби и топено сирене, поднесени във винен сос със сметана.
- Банички с плънка от круши, синьо сирене и рукола.
- Шоколадов кейк с яйчен мус, портокалов сок и ликьор.
Най-важните съставки
белтъци, бяло вино, гъби, гъби печурки, жълтък, захар, зехтин, какао, какао на прах, кори за баница, круша, круши, ликьор, масло, мащерка, мляко, натурален шоколад, олио, орехи, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, портокалов сок, рукола, синьо сирене, сметана, сол, сол и пипер, топено сирене, черен пипер, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ