Черен дроб с гъби и бекон
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3530
Есенна плодова салата и лесна картофена гарнитура.
Епизод 31
Дължина: 21:48
Излъчено на: 2013-10-21 11:30
Днес ще готвим по рецепти за начинаещи готвачи:
- Пържен телешки дроб с маслен сос и гарнитура от гъби и бекон - перфектно мезе за бира.
- Картофена дебела палачинка със заливка от масло - лесно и вкусно.
- Плодова салата с круши, бадеми, крекери, сметана и карамел.
Най-важните съставки
бадеми, бекон, брашно, бяло грозде, вода, грозде, гъби, гъби печурки, захар, индийско орехче, карамел, картофи, кондензирано мляко, крекери грахам, круши, лук, майорана, масло, мляко, олио, оцет, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, черен дроб, черен пипер
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ