Хапки от полента с домати и моцарела
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 4577
Телешко с бира на бавен огън и веганска хиперхрана.
Епизод 230 - Сезон 3
Дължина: 24:09
Излъчено на: 2013-06-14 11:30
Днес ще готвим изискани италиански ястия:
- Италиански ордьовър с основа от полента и топинг от сушени домати с моцарела.
- Здравословна салата от елда с репички, домати, краставица и пармезан.
- Печени телешки ребра с бира на бавен огън и сметанов сос с моркови.
Най-важните съставки
бира, вода, грис, джоджен, домат, елда, зехтин, зехтин Extra Virgin, консервиран елда, краставица, ленено брашно, лимон, лимонов сок, лимонова кора, магданоз, мащерка, моркови, моцарела, орехи, пармезан, пилешки бульон, репички, слънчогледово семе, сметана, сол, сол и пипер, сушени домати, телешки ребра, телешко, царевично нишесте, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ