Хавайско-руска салата с ананас и майонеза
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 1694
Предястие с шунка, ананс, варени яйца и майонезен сос.
Необходими продукти:
- 300 г шунка или друг вид колбас по избор
- 3 яйца
- 5-6 колелца ананас от консерва
- 1 опаковка майонеза (около 100 мл)
Начин на приготвяне:
1. Сварете яйцата.
2. Докато се варят нарежете колбаса на малки кубчета.
3. Същото направете с отцедените от соса шайби ананас
4. В купа смесете колбаса и плода.
5. Сварените яйца охладете, обелете и нарежете на ситно. Изсипете в купата.
6. Добавете майонезата и разбъркайте.
7. Поднесете с украса от магданозени листенца.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ