Фарфале с гъби и домати
Лесно | Порции 2
| Видяна: 4460
Вегетарианска паста с много гъби.
Необходими продукти:
- 1 глава нарязан лук
- 2 порции паста фарфале
- 200 г гъби кладници
- 200 г пресни печурки
- 300 мл доматено пюре, смесено с доматен сос
- смес от италиански подправки
- зехтин
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Кипнете вода и сварете пастата за около 15-20 мин., заделете и овкусете със зехтин.
2. Сгорещтете олио в тиган, задушете нарязания лук с кладниците и печурките до омекване, прибавете доматеното пюре и овкусете със сол и пипер.
3. Поднесете пастата със соса и поръсена с италиански подправки.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20-25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ