Унгарски порклот и кошнички с гъбена каша
Трудно | Порции 3-5
| Видяна: 3304
Пълнени камби с яйца, маслини и аншоа.
Епизод 174 - Сезон 2
Дължина: 24:30
Излъчено на: 2012-05-21 11:30
Днес ще готвим вехти рецепти:
- Унгарски проклот с телешко в доматен сос и сметана.
- Яйца Мирабо с аншоа, маслини и чесън, поднесени върху канапе от чушка.
- Гъбена каша, поднесена във воловари от бутер тесто.
Най-важните съставки
аншоа, бахар, босилек, брашно, бутер тесто, бяло вино, вино, вода, гъбен бульон, гъби, гъби печурки, домат, естрагон, зелена камба, зехтин, консерва белени домати, консерва домати, копър, лук, магданоз, маслини, масло, мащерка, морска сол, моцарела, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, телешко, телешко филе, червен пипер, черен пипер, черни маслини, чесън, чушка камба, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ