Тънкости при застройването на супа
Как се прави застройка за чорба с кисело мляко.
Застройката за супа е добавка, която мнозина слагат за финал на приготовлението на предястието, но колкото и семпла да е по своята същност, тя си има тънкости на приготвянето и множество варианти, в които да бъде забъркана. Едни я предпочитат с оцет и яйца, други със сметана или прясно мляко, трети - с повече брашънце за сгъстяване.
Ето съветите за застройка на супа от една баба, която е "вряла и кипяла" в кухнята и знае кое как се прави. Тя препоръчва продуктите, които използваме да са кисело мляко, яйца и брашно, а самата смеска от тях се приготвя по доста нетрадиционен начин. Първо в огнеупорен съд се разбиват продуктите, а след това се загряват до кипване при непрестанно разбъркване. Защо? Възрастната жена твърди, че само така застройката няма да се пресече. Но за да сте по-сигурни в крайния резултат, просто опитайте:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ